4   13
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Graviduppdatering vecka 20

Graviduppdatering vecka 20.

Som jag har sett fram emot denna vecka och speciellt morgondagen. Imorgon får vi äntligen veta om det är en liten flicka eller pojke som gömmer sig i magen. Vi är så otroligt nyfikna och längtar till imorgon.

I fredags gick jag in i vecka 20 och bebisen är nu ca 22 cm från huvud till fot. Den väger ca 225 gram. Det är en lugn liten bebis i magen. Jag känner den varje dag, hur den rör sig i magen och sträcker på sig. Helt fantastisk känsla att ha ett litet liv som växer inom mig.

För övrigt så mår jag bra. Har lagt på mig lite mer kilon än vad jag har tänkt mig. Har verkligen glömt hur svårt det är. Jag försöker röra på mig och vara aktiv så mycket som möjligt. Graviduppdatering vecka 20 Graviduppdatering vecka 20

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?