17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering vecka 34 & ultraljud

  Graviduppdatering vecka 34 & ultraljud
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Graviduppdatering vecka 34 & ultraljud

Graviduppdatering vecka 34 & ultraljud.

Idag går jag in i gravidvecka 34 och lillkillen är nu ca 42 cm lång och väger ca 2,18 kg. Det är i denna veckan som bebisen ska fixera sig med huvudet i bäckeningången och denna lilla killen har inte ens vänt sig med huvudet neråt. Det är 3-4% av barnen som lägger sig med benen eller stjärten neråt i bäckenet.

Jag känner mig lite orolig att han inte kommer vända sig och jag vill verkligen inte göra en vändning. Just nu försöker jag inte tänka så mycket på det utan hoppas att han lägger sig till rätta snart. Idag har vi även ultraljud och det ska bli så spännande, nu är han stor och man kanske kan se mer. Barnmorskan ska även kolla hur han ligger och jag känner hans sparkar neråt. Dessa sparkar känns verkligen som att han ska tränga ut.

Det är en aktiv liten kille som jag känner hela tiden. I början tänkte jag att det var en lugn bebis men han har minsann kommit igång. Graviduppdatering vecka 34 & ultraljud

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?