10   181
18   330
48   370
17   404
31   386
18   325
23   345
24   442
25   412
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Hamam handdukar

I samarbete med HamamCo.

Hur många känner till att det finns Hamam handdukar? Detta är något helt nytt för mig och även väldigt spännande. Företaget HamamCo säljer Hamam handdukar som finns att beställa i Sverige. Hela idén och syfte med företaget är att kunna erbjuda kunder ett brett utbud av kvalitativa hamam handdukar direkt från lokala företag i Turkiet. Alla hamam handdukar är vävda av kvalitativ oeko -tex- bomull- certifierad- bomull. Detta är något som är otroligt viktigt för företaget. Och det kan man förstå.

OEKO-TEX innebär att produkterna uppfyller höga humanekologiska krav, det vill säga inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadligt. Detta är något företagen själva väljer att göra för att visa sina kunder att deras produkter är trygga att använda. Och med tanken på hur mycket farliga ämnen som används vid tillverkning av bland annat textiler. Så är detta en trygghet både för företaget men även för kunden.

Handdukarna är flätvävda och oftast med handknutna fransar i 100% Turkisk oeko tex-bomull, som jag skrev om ovan.

Hamam handduken är perfekt att använda om man ska till stranden eller gymmet. Handdukarna är inte heller speciellt känsliga vilket är bra, då kan man använda dom till det mesta. Fördelen med dessa handdukar är att de har en hög uppsugningsförmåga och torkar snabbt.

Hamam handdukarna är ett ursprung ur den turkiska kulturen, där det används vid det traditionella turkiska badet som kallas hamam.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?