Har ni sett mig på Tv4

Jag måste ju passa på att skryta lite extra, har ni sett mig på Tv4 ? Ni minns inlägget som jag skrev om HÄR att det äntligen är officiellt att jag ska vara med i Viktväktarnas reklamfilm. Den ska även visas på Tv och på olika offentliga platser som köpcentrum och centralstationer. Känns så himla skoj 🙂

Så, har ni sett mig på Tv4? så får ni gärna berätta 🙂

Det är så himla tabu att skryta om sig själv här i Sverige. Och ska jag vara helt ärlig så berör det mig inte alls. Man ska passa in så mycket som möjligt och man får absolut inte sticka ut på något sätt. Jag tycker däremot tvärt om. Tycker absolut att man ska skryta, speciellt om det är något man gjort som man är stolt över.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Susanne
  28 december, 2017 / 11:34 f m

  Jag har sett dig å TV 😄
  Hur bra som helst Anna ❤️

  • Anna
   Författare
   28 december, 2017 / 2:03 e m

   Oh men så kul 🙂 tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.