9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Hatt med guld detaljer

Jag har alltid älskat hatt, tycker det piffar upp en outfit. Jag har några hemma i olika stilar men ska faktiskt få en skräddarsydd hatt men fin kvalité. Känns så himla lyxigt och jag lovar att berätta mer om det.

Hatt & kappa Zara / Väska YSL / Stövlar Hugo Boss / Scarf Versace

Hej raringar

Uch fy vad jag är extremt trött denna tisdag. Lillen var otroligt orolig i natt och vakna flera gånger och gnällde, så jag har knappt fått någon sömn. Vet inte riktigt om han hade ont någonstans för han kunde inte riktigt förklara själv. Men på morgonen kändes han bra så vi lämna honom på förskolan. Får passa på att ladda med en massa stark kaffe.

Men nu ska jag passa på att handla lunch och få i mig lite protein så jag klarar av kvällens träningspass.

Önskar er en fin dag.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 13 juni, 2018 / 8:54 f m

  You look amazing in this hat! I think headwear is an ideal finishing touch that can easily make you stand out from the crowd and underline your true beauty. I have a post about all kinds of cool hats to try this 2018, check it: http://stylefavourite.com/hats-to-wear-in-2018/ hope you like these street style ideas. Anyway, thanks for your inspiration, I did like the post!
  Xx,
  Xenia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?