4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Hatt med guld detaljer

Jag har alltid älskat hatt, tycker det piffar upp en outfit. Jag har några hemma i olika stilar men ska faktiskt få en skräddarsydd hatt men fin kvalité. Känns så himla lyxigt och jag lovar att berätta mer om det.

Hatt & kappa Zara / Väska YSL / Stövlar Hugo Boss / Scarf Versace

Hej raringar

Uch fy vad jag är extremt trött denna tisdag. Lillen var otroligt orolig i natt och vakna flera gånger och gnällde, så jag har knappt fått någon sömn. Vet inte riktigt om han hade ont någonstans för han kunde inte riktigt förklara själv. Men på morgonen kändes han bra så vi lämna honom på förskolan. Får passa på att ladda med en massa stark kaffe.

Men nu ska jag passa på att handla lunch och få i mig lite protein så jag klarar av kvällens träningspass.

Önskar er en fin dag.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

 1. 13 juni, 2018 / 8:54 f m

  You look amazing in this hat! I think headwear is an ideal finishing touch that can easily make you stand out from the crowd and underline your true beauty. I have a post about all kinds of cool hats to try this 2018, check it: http://stylefavourite.com/hats-to-wear-in-2018/ hope you like these street style ideas. Anyway, thanks for your inspiration, I did like the post!
  Xx,
  Xenia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?