Helgen som varit

Hej raringar

Kikar in såhär lagom innan läggdags. Har precis överfört foton från helgen som varit då min kusin och hennes familj var här på besök. Dom bor i Jönköping så det är en liten bit härifrån. Men vi försöker att ses så ofta det går för att barnen älskar att umgås. Det är så himla fint att se hur dom leket och hur dom busar. 

En mysig helg med massor av kärlek och umgänge. Tycker det är så synd att vi inte bor närmare varandra.

Idag har jag hunnit med veckans 2:a träningspass och det känns så himla skönt med tanken på att det bara är tisdag idag. Har pass inbokat imorgon också och sen tar jag uppehåll då jag kommer att ha världens träningsvärk. 

God Natt mina raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.