3   44
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Hemma hos mig

Hemma hos mig.

Har fått en hel del frågor om inte jag kan visa mer av vårt hem och även skriva mer om inredning. Min tanke är att redan så många gör det men eftersom frågan dykt upp ett antal gånger så får jag visa mer av vårt hem.

Jag älskar vårt hus, öppet, ljust och fräscht. Modern design med öppet tak. Jag bjuder på bilder hur det ser ut hemma hos mig.

På nedanvåningen har vi matsalen, här nere hade vi också soffan tidigare. Men eftersom granen tog mycket plats valde vi att flytta upp soffan. Blev hur snyggt som helst så vi behåller soffan uppe. Men det kanske blir ett större matbord istSåhär ser tv-rummet ut på ovanvåningen. Här ser man också öppningen lite bättre. Lampan blev lite sned av någon konstig anledning. Hemma hos migHemma hos mig

Walk in closet. Ett måste med tanken på hur mycket kläder och accessoarer mannen och jag har.

Jag är inte helt 100% klar med inredningen här hemma. Har några tankar och idéer men har inte riktigt haft Hemma hos mig

Vi har inga gardiner i någon av rummen, tanken är att jag ska fixa fina persienner. Måste kolla runt ställen i Malmö som gör det snyggt. I sovrummet vill jag få en mer hotellkänsla. Där är tanken att vi ska ha mörkläggande gardiner ända upp i taket. Fina tavlor och en fin taklampa. Jag har en plan på hur det ska se ut hemma men har inte riktigt hunnit sätta mig ner.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?