17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Hemma hos oss

  Hemma hos oss
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Hemma hos oss

Hemma hos oss

Hej raringar.

Här hemma har vi krupit ner i soffan och ska kolla på film och ha myskväll. Vi har en sådan dag idag. Inviger en långledighet med massor av mys och godsaker. Mannen kommer strax hem med sushi och vin.

Imorgon ska jag och min lilla kille fixa det sista inför julafton. Handla och fixa allt som är kvar. Planen är att jag ska hinna träna också. Men först och främst kommer jag börja fredagen med sovmorgon. Känner att jag måste sova ut.

Förresten har inte visat er hur vi har fixat det hemma. Så nedan ser ni hur det ser ut hemma hos oss.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?