5   21
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Hemma hos oss

Hemma hos oss

Hej raringar.

Här hemma har vi krupit ner i soffan och ska kolla på film och ha myskväll. Vi har en sådan dag idag. Inviger en långledighet med massor av mys och godsaker. Mannen kommer strax hem med sushi och vin.

Imorgon ska jag och min lilla kille fixa det sista inför julafton. Handla och fixa allt som är kvar. Planen är att jag ska hinna träna också. Men först och främst kommer jag börja fredagen med sovmorgon. Känner att jag måste sova ut.

Förresten har inte visat er hur vi har fixat det hemma. Så nedan ser ni hur det ser ut hemma hos oss.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?