1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Hur går det egentligen?

Hej raringar

Ojdå, detta inlägg skulle jag ha publicerat igår men jag var så slut att jag somna med mobilen i handen.

Denna veckan och resten av veckorna inför julen är verkligen fullspäckade. Men sen väntar en längre julledighet med familjen och det ser jag verkligen fram emot.

Började gårdagens morgon hos Sneki på Ren Hud i Malmö för att fixa mina fötter. Mer om det lite senate och dessutom en bra deal till mina läsare 🙂 Det är en kroppsdel man lätt glömmer att ta hand om, iallafall för min del. Så tur jag har Sneki som håller koll på mig.

Tanken var att jag skulle försöka få in ett träningspass igår kväll men eftersom jag kom hem rätt sent och rätt så slut i skallen så valde jag att skippa träningen. Vill inte överanstränga mig heller och bli sjuk. Tanken är att jag ska få in minsta 4 dagars träning i veckan och det känns lagom. Den dagliga motionen får jag oftast då jag rör på mig väldigt mycket under dagarna.

Däremot så blir det träning idag, får bli ett extra långt träningspass 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?