3   39
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Hur går det egentligen?

Hej raringar

Ojdå, detta inlägg skulle jag ha publicerat igår men jag var så slut att jag somna med mobilen i handen.

Denna veckan och resten av veckorna inför julen är verkligen fullspäckade. Men sen väntar en längre julledighet med familjen och det ser jag verkligen fram emot.

Började gårdagens morgon hos Sneki på Ren Hud i Malmö för att fixa mina fötter. Mer om det lite senate och dessutom en bra deal till mina läsare 🙂 Det är en kroppsdel man lätt glömmer att ta hand om, iallafall för min del. Så tur jag har Sneki som håller koll på mig.

Tanken var att jag skulle försöka få in ett träningspass igår kväll men eftersom jag kom hem rätt sent och rätt så slut i skallen så valde jag att skippa träningen. Vill inte överanstränga mig heller och bli sjuk. Tanken är att jag ska få in minsta 4 dagars träning i veckan och det känns lagom. Den dagliga motionen får jag oftast då jag rör på mig väldigt mycket under dagarna.

Däremot så blir det träning idag, får bli ett extra långt träningspass 🙂

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?