17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Hur gick bion med en 3 åring?

  Hur gick bion med en 3 åring?
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Hur gick bion med en 3 åring?

Så hur gick bion med en 3 åring? Igår har jag och min lilla kille mamma & son tid. Så runt 16.00 hade jag bokat Findus & Petsson dom var 1,25h. Jag var lite orolig hur det skulle gå eftersom han har rätt svårt att sitta still. Men, det gick verkligen bättre än vad jag trodde. 1 minut innan filmen sluta så reste han sig upp och sa att han ville gå hem till mormor. Han reste sig upp några gånger för att sträcka på benen men för övrigt gick det jätte bra.

Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi varit på bio innan. Då kolla vi på Alfons för jag visste inte man kunde gå på bio som hade åldersgräns 7 år och Matteo är 3 år. Men nu vet jag och jag är ju en riktig bio nörd och älskar film.

Gårdagen var riktigt rolig och som vi busa, det resultera i att Matteo däcka i bilen runt 18.00.

Mannen jobba så när han kom hem på kvällen blev det vin, ost och Netflix.

Efter den långa dagen däcka han och man kunde inte väcka honom. Jag bar upp han från bilen frö att dricka kaffe hos mamma och han vakna inte. Bar ner han till bilen och in till hans säng och han fortsatte att sova. Jag har en aktiv liten kille som älskar att vara igång och som sover som sin mamma.

Bästa mostern.

Matteo och finaste mamma/mormor som också följde med på bio.

Jag gör väldigt sällan i sneakers men om jag umgås med min lilla kille så har jag oftast sneakers. Man vet aldrig när man ska springa och busa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?