13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Hur gick bion med en 3 åring?

Så hur gick bion med en 3 åring? Igår har jag och min lilla kille mamma & son tid. Så runt 16.00 hade jag bokat Findus & Petsson dom var 1,25h. Jag var lite orolig hur det skulle gå eftersom han har rätt svårt att sitta still. Men, det gick verkligen bättre än vad jag trodde. 1 minut innan filmen sluta så reste han sig upp och sa att han ville gå hem till mormor. Han reste sig upp några gånger för att sträcka på benen men för övrigt gick det jätte bra.

Som jag skrev i tidigare inlägg så har vi varit på bio innan. Då kolla vi på Alfons för jag visste inte man kunde gå på bio som hade åldersgräns 7 år och Matteo är 3 år. Men nu vet jag och jag är ju en riktig bio nörd och älskar film.

Gårdagen var riktigt rolig och som vi busa, det resultera i att Matteo däcka i bilen runt 18.00.

Mannen jobba så när han kom hem på kvällen blev det vin, ost och Netflix.

Efter den långa dagen däcka han och man kunde inte väcka honom. Jag bar upp han från bilen frö att dricka kaffe hos mamma och han vakna inte. Bar ner han till bilen och in till hans säng och han fortsatte att sova. Jag har en aktiv liten kille som älskar att vara igång och som sover som sin mamma.

Bästa mostern.

Matteo och finaste mamma/mormor som också följde med på bio.

Jag gör väldigt sällan i sneakers men om jag umgås med min lilla kille så har jag oftast sneakers. Man vet aldrig när man ska springa och busa.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?