4   81
22   190
19   146
22   153
30   238
17   134
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Hur ofta unnar du dig pedikyr?

– inlägg i samarbete med Sneki på Ren Hud. 

Hur ofta unnar du dig pedikyr?

Jag går regelbundet till Sneki på Ren Hud för att ta hand om mina fötter och fräscha upp dom. Jag upplever att man glömmer sina fötter och man bryr sig inte om att unna sig en pedikyr.

Sen jag börjat gå till Sneki så är jag betydligt duktigare på att smörja in mina fötter. Det är lika viktigt att smörja sina fötter som att gå på pedikyr. Jag använder en kräm speciellt till fötterna som finns på Ren Hud, fotkrämen kommer från Exuviance.

När ni uppger mitt namn får ni 25% rabatt hos Sneki på Ren Hud.

60 min pedikyr kostar 425:- och ni hittar mer info HÄR (klick). Sneki finns inne på Caroli City.

Hur ofta unnar du dig pedikyr?

Om du använder dig av min rabatt så kostar 60 min pedikyr 319:-. Kanske till och med en perfekt fars dag present. Tror säkert att alla pappor därute hade blivit glada om de fått en pedikyr i farsdag present.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?