9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Hur skriver man ett bra CV

I samarbete med Vindex.se

Att söka jobb idag är inte det enklaste. Konkurrensen är enorm och det gäller att sticka ut bland alla sökande. Så hur gör man det?

Vindex rekrytering arbetar med interimkonsulter och rekrytering nischat mot ekonomiavdelningar. På deras hemsida hittar du jobbannonser.

Att skriva CV

Att skriva en bra CV är inte heller det enklaste. Ett CV är ditt säljbrev som ska väcka intresse. Du behöver inte ha med alla dina anställningar utan kan istället göra om dessa så de passar jobbet du söker. Glöm inte att lista personliga egenskaper du har som är relevanta till jobbet.

Ett tips jag tycker är riktigt bra. Lista tre projekt i din karriär som du är riktigt nöjd med och berätta varför. Vilket resultat det fick och hur du utförde projektet. Tänk på att här kommer arbetsgivaren kunna analysera din karaktär och dina starka sidor.

Glöm inte dina relevanta utbildningar. Samt språkkunskapen. Är företaget du söker jobb hos påväg ut i den globala marknaden så är språk ett stort plus.

Sist men inte minst, ett proffsigt foto längst upp i kanten. Ingen selfie bild eller suddig bild. Utan en bild som passar jobbet du söker och är ett proffs foto.Hur skriver man ett bra CV

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?