Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   68
7   187
18   219
19   258
22   270

Hur skriver man ett bra CV

I samarbete med Vindex.se

Att söka jobb idag är inte det enklaste. Konkurrensen är enorm och det gäller att sticka ut bland alla sökande. Så hur gör man det?

Vindex rekrytering arbetar med interimkonsulter och rekrytering nischat mot ekonomiavdelningar. På deras hemsida hittar du jobbannonser.

Att skriva CV

Att skriva en bra CV är inte heller det enklaste. Ett CV är ditt säljbrev som ska väcka intresse. Du behöver inte ha med alla dina anställningar utan kan istället göra om dessa så de passar jobbet du söker. Glöm inte att lista personliga egenskaper du har som är relevanta till jobbet.

Ett tips jag tycker är riktigt bra. Lista tre projekt i din karriär som du är riktigt nöjd med och berätta varför. Vilket resultat det fick och hur du utförde projektet. Tänk på att här kommer arbetsgivaren kunna analysera din karaktär och dina starka sidor.

Glöm inte dina relevanta utbildningar. Samt språkkunskapen. Är företaget du söker jobb hos påväg ut i den globala marknaden så är språk ett stort plus.

Sist men inte minst, ett proffsigt foto längst upp i kanten. Ingen selfie bild eller suddig bild. Utan en bild som passar jobbet du söker och är ett proffs foto.Hur skriver man ett bra CV

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?