4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Husbygget är i full fart

Hej raringar

Kikar in en snabbis här på bloggen, är riktigt trött så jag ska röra mig mot sängen alldeles strax. Denna måndagen har flugit förbi alldeles för fort, trots att jag gick upp tidigt för att hinna med. Träningen bockade jag av redan imorse vilket känns otroligt skönt. Hade vägarna förbi stan då jag skulle fixa några ärenden.

Förresten, ni som bor i Malmö, har ni sett hur himla fint köpcentret Hansa har blivit. Där är en massa butiker och märken som man saknat i Malmö. Såg även att Kicks bland annat fått in Tom Ford smink vilket jag har saknat. Där är så himla mycket fint och lyxiga märken. 🙂

Vi var även förbi vårt hur för att se hur bygget går och jajamen det är i full fart. Väggarna är uppe och man kan liksom se in. Så himla spännande, ser verkligen fram emot att flytta och inreda vårt hem. Jag är i full fart och kikar på inredningen 🙂

God natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?