10   114
4   106
13   214
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Ibland får man bara gör det

Hej raringar

Kikar in en snabbis mellan mötena och jobbet. Idag har varit en lång men härlig dag. Skulle egentligen ha en liten sovmorgon idag då jag har kvällsmöte. Men jag vakna tidigt av mig själv, inte alls likt mig då jag älskar att sova.

Ska strax iväg på mitt sista möte men först passar jag på att kika in här och ladda med en kopp kaffe. Tog även med mig träningskläderna och körde ett pass på gymmet under dagen. Så himla skönt det kändes. Jag gillar inte att behöva ha med grejer och duscha på gymmet utan föredrar att göra det hemma. Men nu fanns det inte möjlighet till det och det kändes bra. Ibland får man helt enkelt bara göra vissa saker för att hinna med.

Trevlig kväll fina ni

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?