4   79
22   187
19   145
22   152
30   237
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Ibland hinner man inte …

Ibland hinner man inte …

Hej raringar.

Måndag och redan en ny vecka. Imorgon går jag in i vecka 12 av min graviditet och det känns helt galet. Tiden går ju så himla snabbt. Idag var jag också och lämna blodprov på sjukhuset för olika tester och i nästa vecka ska vi göra kubtest.

Idag väntar en lång dag på jobbet, har ett kvällsmöte som jag ska hålla i. Men eftersom mannen jobbar kväll ska jag åka och hämta lillen på förskolan och släppa av hos mormor och morfar. Våra räddare i nöden som alltid ställer upp.

Som tur är börjar jag också känna mig betydligt mycket piggare och tanken var att komma igång med träningen idag. Har inte alls haft orken till träning innan. Men får skjuta på träningen till imorgon istället då jag inte kommer hinna med den idag. Men så är det ibland.

Önskar er en härlig måndag.

Idag hann jag med en snabb lunchdejt med fina Maria.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?