13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Ibland hinner man inte …

Ibland hinner man inte …

Hej raringar.

Måndag och redan en ny vecka. Imorgon går jag in i vecka 12 av min graviditet och det känns helt galet. Tiden går ju så himla snabbt. Idag var jag också och lämna blodprov på sjukhuset för olika tester och i nästa vecka ska vi göra kubtest.

Idag väntar en lång dag på jobbet, har ett kvällsmöte som jag ska hålla i. Men eftersom mannen jobbar kväll ska jag åka och hämta lillen på förskolan och släppa av hos mormor och morfar. Våra räddare i nöden som alltid ställer upp.

Som tur är börjar jag också känna mig betydligt mycket piggare och tanken var att komma igång med träningen idag. Har inte alls haft orken till träning innan. Men får skjuta på träningen till imorgon istället då jag inte kommer hinna med den idag. Men så är det ibland.

Önskar er en härlig måndag.

Idag hann jag med en snabb lunchdejt med fina Maria.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?