Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Ibland hinner man inte …

Ibland hinner man inte …

Hej raringar.

Måndag och redan en ny vecka. Imorgon går jag in i vecka 12 av min graviditet och det känns helt galet. Tiden går ju så himla snabbt. Idag var jag också och lämna blodprov på sjukhuset för olika tester och i nästa vecka ska vi göra kubtest.

Idag väntar en lång dag på jobbet, har ett kvällsmöte som jag ska hålla i. Men eftersom mannen jobbar kväll ska jag åka och hämta lillen på förskolan och släppa av hos mormor och morfar. Våra räddare i nöden som alltid ställer upp.

Som tur är börjar jag också känna mig betydligt mycket piggare och tanken var att komma igång med träningen idag. Har inte alls haft orken till träning innan. Men får skjuta på träningen till imorgon istället då jag inte kommer hinna med den idag. Men så är det ibland.

Önskar er en härlig måndag.

Idag hann jag med en snabb lunchdejt med fina Maria.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?