Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
0   15
7   163
18   205
19   258
22   270

Idag är jag slutkörd!

Idag är jag slutkörd!

Hej raringar

Idag känner jag mig verkligen slutkörd. Valentino vakna kl 05.15 och hade magknip så han höll mig vaken till 07.00. Då somnade han och jag kunde inte somna om. Mannen körde Matteo till förskolan och jag skulle passa på att sova en stund. Men nej det gick inte alls. Får bli tidig säng ikväll istället.

Valentino har haft extremt mycket magknip under dagen. Vet inte om det är mitt intag av mejeriprodukter. Jag äter overnight oat till frukost och sen dricker jag två latte under dagen. Ska ersätta det med havremjölk istället och se om det blir bättre.

Idag har jag inte gjort något speciellt utan bara varit hemma. Tog en lång promenad strax innan lunch och sen en kort när Matteo kom hem från förskolan. Jag har suttit och jobbat en stund vid datorn och sen har jag städat. Så inte så konstigt jag känner mig slutkörd idag. Klockan är inte ens 21.00 och jag hade kunnat gå och lägga mig.

Matteo har ingen förskola imorgon så vi har suttit och myst med film och popcorn. Imorgon ska jag komma ur mina mjukiskläder och möta upp tjejerna för en fika.

Trevlig kväll fina ni.

Idag är jag slutkörd!

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?