Shoppa min stil

no products

Inlindad kycklingfilé i spenat

Detta recept har jag själv hittat på med hjälp av lite experiment. Inte nog med att det är super nyttigt så är det riktigt gott.

Ingredienser
4-6 portioner

– 4 stora kycklingfilé
– fryst spenat i bitar, lagom stora så du kan linda i den i kycklingfilén.
– 2 msk olivolja
– 1 tsk salt
– 1 tsk grillkrydda
– 1 tsk vitlökskrydda
– 1 tsk chilli

Tillagning
– Börja med att skära kycklingfilén i mitten på längden så att biten blir tunnare. Använd en kött hammare för att platta till kycklingfilén.
– Krydda filén på insidan där du sedan lägger den frusna spenaten och rullar till en boll.
– Gör det samma med dom andra kycklingfilé och lägg sedan i en form.
– Krydda och häll över olivoljan, in med det i ugnen på 220 grader i 45 minuter.
– Servera med ris, pasta eller potatis och sallad.

Smaklig spis

 

IMG_8800.JPGIMG_8877

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?