12   83
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Inredning för offentlig miljö

I samarbete med AZ design.

Att hitta fina och bekväma möbler för företags kunder är inte alltid det enklaste. Där är rena djungeln och finns hur mycket som helst att välja mellan. Https://www.azdesign.se/ säljer och tillverkar möbler och inredning för offentlig miljö, främst för företagskunder. Så som restaurang- och konferensmöbler men även för hotell, kontor, event och och skolor. Så in och kika på deras hemsida om du är på jakt efter nya möbler till ditt företag. Finns en massa olika modeller och färger att välja mellan.

Bord till konferens.

Detta inlägg kommer att handla om bord till konferens. Jag är väldigt mycket på konferens och bord är extremt viktigt. Det ska vara rätt höjd så man sitter bra och bekvämt. Det ska vara rätt mått så man får plats med alla sina saker. Ofta har man en bärbar dator och massa papper runtomkring. Viktigt med yta. Stol är såklart också viktigt, lika viktigt som bord. Det får man inte glömma. Tänk också på att allt ska matcha snyggt.

Sen tycker jag personligen att det ska vara uttag till bärbara datorer och mobilladdare i närheten. Man använder sina elektroniska grejer ständigt och där ska man inte behöva leta efter eluttag. Finns inget värre än när man är på konferens, så finns det knappt några uttag och man måste lägga sin bärbara dator eller mobil flera meter ifrån sig.

Hos Az design kan man få powerbox som tillval till borden. Perfekta tekniken för den som behöver det där lilla extra. Jag personligen tycker att dessa tillval borde finns på alla bord. Allt som underlättar ens jobb och gör det enkelt är ett måste.

Här är ett snyggt bord där man kan köpa till powerbox. Enligt mig så är vita konferensmöbler snyggast. Ser både lyxigt och fräscht ut. Ben i silver gör att den ser lyxig ut. Inredning för offentlig miljö

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?