INSPIRATION & PUDERROSA BLUS

Anledningen varför jag älskar sociala medier är att man får så mycket inspiration från olika håll. Har redan idag hunnit bli inspirerad och klickat hem den fantastiska blusen nedan. Det är så en Anna blus, såg den på Instagram hos en annan tjej och blev totalt förälskad. Alltså hur snygg är den inte? 399:- på H&M HÄR och nu är det dessutom fri frakt med koden 1944 och det gäller t.o.m 2017-03-26

På tal om något helt annat nu, alltså vet ni vilken träningsvärk jag har idag. Kan knappt stå på mina ben men trots det så är känslan helt fantastik. Det kanske är bara jag som är lite märklig och älskar träningsvärk. Idag har jag bokat in cirkelträning med Jenny, kommer nog få kämpa mig igenom den. Sen blir det två dagars uppehåll och vila. Har lagt upp att jag ska träna minst 3 dagar i veckan och får jag in mer så är det ett stort plus. Denna veckan är jag redan uppe i 2 dagar och ikväll blir det 3:e dagen, sen är jag inbokad till helgen också 🙂 Blir en bra träningsvecka.

Trevlig dag finaste ni 

Följ:
Dela inlägget

6 Kommentarer

 1. 22 mars, 2017 / 9:26 f m

  Superfint! Älskar plisserat!

  • Anna
   22 mars, 2017 / 9:55 e m

   Visst 🙂 Är förälskad i färgen

 2. Anna
  22 mars, 2017 / 10:14 e m

  Jättefin! Vilket Instagram var det? Skulle vilja se den på någon.

  • Anna
   22 mars, 2017 / 10:41 e m

   Ja men visst är den, tjejen heter carolinejansson85 på Instagram. Borde skrivit ut hennes instagram 🙂

 3. 23 mars, 2017 / 9:58 f m

  Wooow vad fin!! Verkligen min typ av blus. <3

  • Anna
   23 mars, 2017 / 6:08 e m

   Visst, tror den kommer imorgon så får visa upp hur den ser ut på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *