Jacka med guldiga detaljer

Jag är förälskad i min jacka från Zara, alltså hur snygg är den inte. En perfekt svart jacka med guldiga detaljer. Ni hittar den på deras hemsida HÄR. Älskar plagg som har det lilla extra och som sticker ut, precis så som jackan.

Jacka med guldiga detaljer Jacka med guldiga detaljer kavaj med guldiga detaljer

Hej raringar

Kikar in en snabbis, ska strax röra mig mot kontoret. Lillen mår lite bättre idag, men nu börjar mannen känna sig lite svag. Jag verkar ha klarat mig, hoppas jag iallafall. Igår var lillen och jag hemma och ladda med en massa te och c vitaminer. Det är ju förkylningstider och nu ska man bara lyckas hålla sig borta från dessa baciller. 

Nu ska jag röra på mig, önskar er en härlig dag. Ikväll blir det after work med tjejerna, det var ett tag sen vi sågs sist. Om någon vecka har vi dessutom bokat en girls day i Köpenhamn, där vi även ska övernatta. Ska bli otroligt skoj 🙂

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.