10   116
4   108
13   215
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Jag älskar julen.

Går verkligen inte att missa att jag äskar julen. Älskar denna tiden på året och njuter av varje minut. Här hemma har vi julpyntat allt som går att pynta.

Igår åkte vi och köpte en gran. Den är 3,5 meter hög och vi älskar den. Mannen och jag har en förkärlek till granar och varje år har vi som mål att köpa den störta granen som går. I år köpte vi den högsta granen som fanns. Hade det funnits en högre gran så hade vi definitivt köpt den. Vi har 6 meter i takhöjd så gissa vad vår limit hade varit.

Jag försökte få ett rättvist foto men det var inte riktigt det enklaste. Det blev en gran med röda, vita och silvriga kulor.Idag är vi barnfria och passar på att njuta av kvällen. Vi har haft otroligt mycket och hela dagen igår höll vi på med julpynt och fixa med granen. Som sagt, jag älskar julen och tror vi är väldigt många som älskar julen.

Jag älskar julen.
Jag älskar julen.
Jag älskar julen.
Jag älskar julen.
Det var lucia på dagis och vi åkte dit direkt efter jobb. Det måste varit det sötaste lucia tåget jag sett. Jag var en stolt mamma och den kommer jag leva på länge. 

På tal om jul, i veckan tipsa jag om klänningar till julen för er som ännu inte hittat vad ni ska ha på er.

Följ:

2 Kommentarer

 1. Karin
  15 december, 2018 / 5:47 e m

  Som pedagog i förskolan ,måste jag påpeka , det heter inte dagis ! Jättefin gran , skulle vilja se vilja se mer bilder från ditt fina hus och hur du inrett det .

  • Anna
   Författare
   17 december, 2018 / 12:11 f m

   Hej Karin. Tack snälla vi är riktiga julnördar. Ska vara helt ärlig mot dig, jag säger aldrig dagis utan använder ordet förskola. Den måste ha smugit in 🙂 Trevlig kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?