Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   76
28   197
22   246
19   306
20   267

Jag är mentor.

Jag är mentor till ett UF- företag som 3 drivna tjejer har startat. Tjejer går på Borgarskolan i Malmö. Dom har startat en podcast som heter Ta de’ Launa. Känns otroligt kul att få dela med sig av vad man kan inom den världen och hjälpa tjejerna så gott jag kan.

Visionen med podcasten är att skapa en bättre relation mellan alla ungdomar, men även ungdomar och vuxna. Dom tar upp ämnen som är tabu och pratar om frågor de får från sina följare. Man har möjlighet att föreslå ett ämne man vill att tjejerna ska ta upp.

Det är otroligt intressant att lyssna på deras podd, då de är väldigt öppna och ärliga. Vågar prata om sådant som andra inte vågar ta upp.

Idag träffade jag tjejerna för att prata affärsplan, sponsring, mål och massa annat spännande. Otroligt kul att få träffa tjejer i deras ålder som är så drivna. Som startat företag och som har mål #girlpower på den.

Ni hittar tjejernas Instagram @tadelaunauf och hade varit så kul om ni ville följa dom så vi kan hjälpa tjejerna sprida sin Instagram och podd. Ni hittar deras podd i appen podcast eller klicka på Ta de’ launa så kommer ni dit direkt. Ni hittar deras Facebook här.

Jag är mentor

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?