4   90
29   161
37   214
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Jag har testat spraytan

Inlägg i samarbete med Samantha Salong Hårteamet / Reborn

Jag har testat sprytan och tänkte skriva lite kort om det. Jag har aldrig tidigare testat spraytan då man hört en massa rykten. Men för några dagar sen var jag och fixar håret hos Samantha på Salong Reborn/Hårteamet och då tycket Samantha att jag skulle testa spraytan. Jag som är lika blek som spöket Laban tänkte att detta kan vara ej bra grej.

Jag är helt fascinerad och tycker det blev otroligt snyggt. Vet inte riktigt vilken färg Samantha använde, men jag sa att jag litar på henne och vill inte bli allt för brun. Och jag ska säga att hon var otroligt duktig. Känner mig så himla fräsch och fin, lär bli stammis hos Samantha nu.

Vill du också testa spraytan? Uppge mitt namn hos Samantha så får du 25% rabatt på första spraytan. Priset efter min rabatt blir 224:- super bra ( ordinarie pris 299:-) Ni hittar Samantha på hennes Facebook sida HÄR eller ring 040-128033. Ni får dessutom 25% rabatt på ert första besök hos Samantha när ni fixar håret om ni uppger mitt namn. 

Jag har testat spraytan

Och jag kommer helt klart att göra om det. Speciellt om man ska iväg på några speciella tillfällen. Ska ni iväg någonstans över nyår så passa på att fixa brännan, vet att det är rätt fullbokat men man kan testa och ringa. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?