4   72
22   185
19   144
22   151
30   236
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Jag har testat spraytan

Jag har testat spraytan.

Jag har testat sprytan och tänkte skriva lite kort om det. Jag har aldrig tidigare testat spraytan då man hört en massa rykten. Men för några dagar sen var jag och fixar håret hos Samantha och då tycket Samantha att jag skulle testa spraytan. Jag som är lika blek som spöket Laban tänkte att detta kan vara ej bra grej.

Jag är helt fascinerad och tycker det blev otroligt snyggt. Vet inte riktigt vilken färg Samantha använde, men jag sa att jag litar på henne och vill inte bli allt för brun. Och jag ska säga att hon var otroligt duktig. Känner mig så himla fräsch och fin, lär bli stammis hos Samantha nu. 

Jag har testat spraytan

Och jag kommer helt klart att göra om det. Speciellt om man ska iväg på några speciella tillfällen. Ska ni iväg någonstans över nyår så passa på att fixa brännan, vet att det är rätt fullbokat men man kan testa och ringa. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?