40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Jag lyckas bra.

Jag lyckas bra.

God morgon raringar & hej måndag.

Fy vad det är mörkt när man vaknar på morgonen, längtar till ljusare tider. Och varmare tider får vi heller inte glömma.

Men, något som vi prioriterar här hemma och det är att få ihop dagarna med träningen. Både mannen och jag tycker det är extremt viktigt och hjälper varandra. Jag älskar att Sats har barnpassning, vilket underlättar enormt. Vissa dagar är mycket svårare än andra att få ihop träningen. Men jag lyckas bra tycker jag.

För det mesta är träningsväskan nerpackad och i bagageluckan. Redo att användas. Ibland är man mer trött och ibland är man på hugget. Men jag mår så himla bra när jag tränar.

Idag är planen att jag ska ta en paus från träningen då jag tränat 5 dagar förra veckan. Brukar alltid vilja starta veckan med träning men ikväll ska jag ut med tjejerna. Så då passar det perfekt med en träningspaus.

Önskar er en härlig dag.

Jag lyckas bra.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?