Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   76
28   197
22   246
19   306
20   267

Jag måste passa på …

Hej raringar.

Min lilla kille ligger bredvid mig i sängen och sover. Tanken är väl att man ska sova när dom sover?! Men alltså jag kan inte sova på beställning, trots att jag är jätte trött. Känns som att jag har alldeles för mycket att göra för att sova. Ska passa på att ta upp datorn och få lite jobb gjort. Har en del Mail jag ska svara på. Jag passar på att göra grejer medans han sover. Sen tänkte jag göra sjukt goda nyttiga bars. Kommer recept både på bloggen och Instagram. Jag äter inga sötsaker nu och dessa bars är perfekta att ha som snacks.

Ikväll blir det tjejmys hemma hos Emmsan. Vi har inte setts på ett bra tag så det ska bli så kul.

Önskar er en härlig onsdag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?