13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Japanskt julbord på Kasai i Malmö

Japanskt julbord på Kasai i Malmö.

Igår efter jobb mötte jag fina Sofia för after work och japanskt julbord på Kasai i Malmö. Som vanligt levererar Kasai otroligt god mat och ett häftigt koncept. Om du är ute efter ett annorlunda julbord så ska du definitivt besöka Kasai. Finns något för alla.

Hela grejen med att besöka Kasai, från upplevelse till maten är väldigt genomtänkt. Dessutom har som bästa utsikten över Malmö. Förra gången vi var där så körde dom Dinner Club HÄR och det var riktigt häftigt. Kul att det händer roliga och annorlunda grejer i vårt Malmö. Kasais koncept är att köra annorlunda middagar där upplevelsen är viktig.

Japanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i Malmö

God mat och bästa sällskap. Hade en super trevlig kväll med fina Sofia. Vi prata om livet och en rad olika samtalsämne som är viktiga att lyfta. Både jag och Sofia har så mycket tankar och jag ska försöka ta upp några av ämnena i bloggen. Så kul att vi kan prata om allt från allvarligare ämnen till jobb och planer. Sofia äger Kräm Hudvårdsstudio tillsammans med Terese, och tjejerna är så duktiga på sitt jobb. Alla mina ansiktsbehandlingar gör jag hos kräm, för er som är nyfikna så kika under kategorin Kräm Hudvårdsstudio.

Älskar att njuta av livet och leva fullt ut, umgås med vänner och familj, ta ett glas bubbel mitt i veckan eller till och med någon gång i veckan. Livet är alldeles för kort för att inte njuta. Igår skulle jag dricka vin med grannen efter Aw:n, men jag hade ätit lite väl mycket så jag fick ställa in vår granndejt.

Bjuder på en suddiga bild på mig och Sofia.

Japanskt julbord på Kasai i Malmö

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?