10   183
18   332
48   371
17   405
31   387
18   326
23   346
24   443
25   413
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Japanskt julbord på Kasai i Malmö

Japanskt julbord på Kasai i Malmö.

Igår efter jobb mötte jag fina Sofia för after work och japanskt julbord på Kasai i Malmö. Som vanligt levererar Kasai otroligt god mat och ett häftigt koncept. Om du är ute efter ett annorlunda julbord så ska du definitivt besöka Kasai. Finns något för alla.

Hela grejen med att besöka Kasai, från upplevelse till maten är väldigt genomtänkt. Dessutom har som bästa utsikten över Malmö. Förra gången vi var där så körde dom Dinner Club HÄR och det var riktigt häftigt. Kul att det händer roliga och annorlunda grejer i vårt Malmö. Kasais koncept är att köra annorlunda middagar där upplevelsen är viktig.

Japanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i MalmöJapanskt julbord på Kasai i Malmö

God mat och bästa sällskap. Hade en super trevlig kväll med fina Sofia. Vi prata om livet och en rad olika samtalsämne som är viktiga att lyfta. Både jag och Sofia har så mycket tankar och jag ska försöka ta upp några av ämnena i bloggen. Så kul att vi kan prata om allt från allvarligare ämnen till jobb och planer. Sofia äger Kräm Hudvårdsstudio tillsammans med Terese, och tjejerna är så duktiga på sitt jobb. Alla mina ansiktsbehandlingar gör jag hos kräm, för er som är nyfikna så kika under kategorin Kräm Hudvårdsstudio.

Älskar att njuta av livet och leva fullt ut, umgås med vänner och familj, ta ett glas bubbel mitt i veckan eller till och med någon gång i veckan. Livet är alldeles för kort för att inte njuta. Igår skulle jag dricka vin med grannen efter Aw:n, men jag hade ätit lite väl mycket så jag fick ställa in vår granndejt.

Bjuder på en suddiga bild på mig och Sofia.

Japanskt julbord på Kasai i Malmö

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?