JUST F****** DO IT

Ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna, ville egentligen komma i säng lite tidigare men hade en del kvällsjobb att fixa. Hann även med ett bootylicios träningspass på 30 min på Sats. Men alltså dom 30 minuterna var helt galna, fokusen är rumpa och ben. Hela min kropp skaka efter passet. Imorgon kommer jag nog förmodligen knappt kunna gå. Men känslan är fantastisk, när man vet att man gett allt vad man kan. Man får inte glömma att ge sig själv en klapp på axeln, var inte alls motiverad till dagens träning då jag var så trött och orklös men bestämde mig för att näää nu j**** det, ta dig samman kvinna och gå till gymmet. 

Känns underbart när det är ljusare ute och solen strålar, humöret och man själv blir så positiv och glad. Köpte även med fina tulpaner, har inte hunnit fota dom hemma. Men det är dom rosa lyxtulpanerna, så himla fina.

Igår kom även Viktväktar kassen (den är inte sponsrad). Alla nya kunder får ju 200:- rabatt på valfri kasse, så vi passade på. Ni kan läsa mer om det HÄR Vi är sjukt nöjda med den och det är även lilleman 🙂

Nä hör ni, nu håller jag på att slumra till. Med risk för en massa stavfel så avslutar jag inlägget och säger God Natt. 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Jessi
  22 mars, 2017 / 10:42 f m

  Bästa passet på sats!

  • Anna
   Författare
   22 mars, 2017 / 9:55 e m

   Ja den tillhör också min favorit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.