4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Kaffe & färskpressad juice

God morgon raringar

Jag älskar min lilla kille över allt annat men att vara hemma när dom är sjuka tar verkligen på krafterna. Speciellt om det är kräksjukan och magsjukan, en hel del tvättande och städande. Men som tur är så fick han en mildare variant av kräksjukan, kräktes endast 1 natt. Sen har hav varit lite svag och hängig, han älskar juice och det var det enda jag fick i honom. Så det blev en massa Råsaft från Loviseberg, som är vår favorit här hemma.

Nu ska jag röra på mig, jobb väntar denna lördag.

Trevlig dag raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?