13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Kaffe & färskpressad juice

God morgon raringar

Jag älskar min lilla kille över allt annat men att vara hemma när dom är sjuka tar verkligen på krafterna. Speciellt om det är kräksjukan och magsjukan, en hel del tvättande och städande. Men som tur är så fick han en mildare variant av kräksjukan, kräktes endast 1 natt. Sen har hav varit lite svag och hängig, han älskar juice och det var det enda jag fick i honom. Så det blev en massa Råsaft från Loviseberg, som är vår favorit här hemma.

Nu ska jag röra på mig, jobb väntar denna lördag.

Trevlig dag raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?