9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Kaffe & färskpressad juice

God morgon raringar

Jag älskar min lilla kille över allt annat men att vara hemma när dom är sjuka tar verkligen på krafterna. Speciellt om det är kräksjukan och magsjukan, en hel del tvättande och städande. Men som tur är så fick han en mildare variant av kräksjukan, kräktes endast 1 natt. Sen har hav varit lite svag och hängig, han älskar juice och det var det enda jag fick i honom. Så det blev en massa Råsaft från Loviseberg, som är vår favorit här hemma.

Nu ska jag röra på mig, jobb väntar denna lördag.

Trevlig dag raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?