Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
5   57
25   123
27   237
18   210
21   180

Känna mig fin

Något som är otroligt viktigt för mig är att känna mig fin, även fast jag är hemma och bara hänger i morgonrock. Nu ska ni få se lite NEW IN från Hunkemöller, som dessutom just nu har riktigt grym rea. Mina grejer på bilden nedan är på rea.

Jag stod och vela om jag skulle ha en klassisk morgonrock eller om jag skulle ha en snygg kimono. Och det blev såklart en snygg kimono (klick) som dessutom är på rea. Här hemma går jag väldigt ofta i morgonrock och jag saknade faktiskt en riktigt snygg morgonrock/kimono. Jag älskar att få känna mig fin även till vardags. Sen blev det världens sötaste rosa fluff tofflor (klick), alltså hur söta är dom inte.

För mig handlar det inte om en massa smink för att jag ska känna mig fin. Det räcker att jag tagit en dusch, smort mig med en härlig body butter och har peelat mitt ansikte och smort det med en riktig fukt boost. Helt underbart.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?