9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Känna mig fin

Något som är otroligt viktigt för mig är att känna mig fin, även fast jag är hemma och bara hänger i morgonrock. Nu ska ni få se lite NEW IN från Hunkemöller, som dessutom just nu har riktigt grym rea. Mina grejer på bilden nedan är på rea.

Jag stod och vela om jag skulle ha en klassisk morgonrock eller om jag skulle ha en snygg kimono. Och det blev såklart en snygg kimono (klick) som dessutom är på rea. Här hemma går jag väldigt ofta i morgonrock och jag saknade faktiskt en riktigt snygg morgonrock/kimono. Jag älskar att få känna mig fin även till vardags. Sen blev det världens sötaste rosa fluff tofflor (klick), alltså hur söta är dom inte.

För mig handlar det inte om en massa smink för att jag ska känna mig fin. Det räcker att jag tagit en dusch, smort mig med en härlig body butter och har peelat mitt ansikte och smort det med en riktig fukt boost. Helt underbart.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?