Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   72
28   196
22   246
19   306
20   267

Kaos & lång dag.

Hej raringar.

O äntligen har jag landat i sängen. Känner mig rätt slutkörd då jag varit i farten från morgon till kväll. Men det har varit en riktigt lång och härlig dag, så trots tröttheten så har det varit en bra dag.

Sen är det ju lite kaos hemma hos oss med tanken på att byggarna är här och fixar för fullt. Blev lite förvånad när jag kom hem att dom redan hunnit så långt. Längtar verkligen till det är klart så jag kan sätta igång och inreda här hemma.

Före och efter bilder nedan, nu är det inte klart så det kommer mer bilder. Men dom är på god väg och det kommer såklart fler bilder.

Kaos & lång dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?