9   83
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

KIMONO MED PÄRLKNAPPAR

Om ni bara visste hur länge jag har letat efter kimono med pärlknappar nedan. Gjorde ett riktigt fynd på Zaras rea och det var ren tur att jag hitta den i min storlek. Den var redan slut överallt när den var på fullpris. Så jag har ingen aning hur jag kunde ha sådan tur. Som jag har skrivit tidigare så är jag inte alls förtjust i Zaras kvalité men denna var så fin så jag får chansa.

Kimono med pärlknappar Kimono med pärlknappar

Kimono är perfekt till en lite varmare sommardag när man vill piffa upp sin look. Älskar allt med den 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?