1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

KIMONO MED PÄRLKNAPPAR

Om ni bara visste hur länge jag har letat efter kimono med pärlknappar nedan. Gjorde ett riktigt fynd på Zaras rea och det var ren tur att jag hitta den i min storlek. Den var redan slut överallt när den var på fullpris. Så jag har ingen aning hur jag kunde ha sådan tur. Som jag har skrivit tidigare så är jag inte alls förtjust i Zaras kvalité men denna var så fin så jag får chansa.

Kimono med pärlknappar Kimono med pärlknappar

Kimono är perfekt till en lite varmare sommardag när man vill piffa upp sin look. Älskar allt med den 🙂

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?