Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   157
18   203
19   258
22   270
15   177

Klänningar från Johnells

I samarbete med Johnells.se

Både jag och mannen handlar en del på Johnells då de har en hel del varumärken att välja mellan samt bra urval på storlekar. Det bästa är att dom faktiskt har en kundklubb och du får bonus på allt du handlar. Du samlar 5-10% på allt du handlar online till ordinarie pris. 1 krona ger dig 1 poäng. Bonusen betalas ut två gånger per år och det är alltid uppskattande. Det är dessutom fri frakt och fria byten.

Nu när jag är gravid i vecka 29 så är det inte mycket som passar av mina vanliga kläder. Och handlar jag plagg så ska det vara sådant jag kan ha efter graviditeten. Det enda som funkar just nu är klänningar för dessa kan jag ha även efter graviditeten. På så sätt känns det bra att kunna handla sådant jag även kan använda sen. Då har jag inga problem att lägga mer pengar på en klänning för jag kommer kunna använda den vid fler tillfällen. Men det är mycket som jag tänker på och omlott klänningar är egentligen det bästa.

TIPS

Nedan kommer några av mina favorit klänningar hos Johnells.

Omlott klänning funkar alltid. Perfekt under min graviditet men även sen när jag ska amma. Praktisk och smidig. Gillar denna från Ganni som jag dessutom tycker är super bra på längden. Denna kan jag ha året runt och är även fin med svarta strumpbyxor till.

Sen älskar jag också färg. Denna från Residus påminner en hel del om den ovan från Ganni. Älskar lax färgen samt längden. Super söt både till högklackat men även till vanliga sandaler. Fest eller vardag, funkar vilket som.

Sen älskar ju jag alla klänningar från By Malina. Och klänningen nedan finns i en rad olika färger och ända sen den kom ut har jag varit helt förälskad i den. Super söt klänning.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?