40   219
23   199
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Klassisk kamelfärgad kappa

En klassisk kamelfärgad kappa kan aldrig bli fel. Jag köpte min förra året i både kamel och ljusgrå från Lady Morris efter att jag blivit totalt förälskad i dom. Det är ett klassiskt plagg som man kan ha hur länge som helst. Förra året fick jag slänga min svarta kappa som jag haft i nästan 13 år, den var rätt sliten då jag använt den en del. Men kappa är ett plagg jag älskar. Ni kan kika på Boost HÄR (Adlink) som just nu har lite rea på kappor.

Foto: Maria Busck 

Du kanske gillar:

no products
Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?