Klassisk kamelfärgad kappa

En klassisk kamelfärgad kappa kan aldrig bli fel. Jag köpte min förra året i både kamel och ljusgrå från Lady Morris efter att jag blivit totalt förälskad i dom. Det är ett klassiskt plagg som man kan ha hur länge som helst. Förra året fick jag slänga min svarta kappa som jag haft i nästan 13 år, den var rätt sliten då jag använt den en del. Men kappa är ett plagg jag älskar. Ni kan kika på Boost HÄR (Adlink) som just nu har lite rea på kappor.

Foto: Maria Busck 

Du kanske gillar:

Morris kappa
Whyred kappa
Esprit kappa
Ralph Lauren kappa
Ralph Lauren kappa
Faux fur
Morris kappa
Whyred kappa
Esprit kappa
Ralph Lauren kappa
Ralph Lauren kappa
Faux fur
Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.