12   134
28   177
14   214
27   201
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

KLASSISK STIL MED DET LILLA EXTRA

Jag älskar en klassisk stil med det lilla extra. En fin skjorta och ett par enkla jeans går alltid hem. Sen kan man piffa upp det med snygga detaljer. Samtidigt som det blir klassiskt så lägger man till detaljer som ger det där lilla extra.

Just nu hittar ni dessutom denna snygga skjorta från Hugo Boss på 60% rabatt, alltså 439:-. Det finns en kvar så passa på att fynda om det är din storlek. Ni hittar den HÄR (adlink). Den här skjortans krage är så himla fin, älskar den.

Hugo Etrina Hugo etrina

En klassisk stil med det där lilla extra om man ska iväg på fest. Skjorta HUGO BOSS HÄR (adlink) / Byxor HM / Örhängen HM / Väska Saint Laurent / Nätstrumpor Lindex / Skor Clarks 

hm örhängen hm örhängen

Nu till mitt hår. Har fått en hel del frågor kring mitt hår och jag kan själv säga att jag älskar mitt hår. Samantha från Salong Eborn har gjort ett riktigt grymt jobb med mitt hår. Kika HÄR så hittar ni även en rabattkod om ni vill besöka Samantha. Rekommenderar henne varmt. Jag färgar håret helt blont utan några slingor. I början var jag oroligt att det skulle bli stor kontrast med utväxten men jag tycker den smälter bra in. Snyggt med lite utväxt. Jag trivs otroligt bra i blont kort hår 😀

 

Hej raringar

Ska strax byta om till träningskläder och bege mig iväg till gymmet. Hann förbi stan och fick min nagel fixad som hade lossnat. Snacka om att jag har känt mig lite halv utan den ena nageln. Känns lite galet att det redan är måndag och tiden har bara flugit förbi. Har några ärenden att fixa och sen ska jag möta upp fina Anna. En härlig måndag med andra ord 😀 Dessutom är hemmet nystädat och det känns extra skönt.

Önskar alla en härlig måndag.

Puss & Kram fina ni

Följ:
Dela inlägget

5 Kommentarer

 1. 22 augusti, 2017 / 1:34 e m

  Those earrings are AMAZING! Love how you mean total business in this look! 😉

  Tatyana x
  LAFOTKA

  • Anna
   Författare
   22 augusti, 2017 / 5:09 e m

   Thnx darling

 2. 28 augusti, 2017 / 8:12 f m

  Din frisör är föööör bra!! 😍😍😍

  • Anna
   Författare
   29 augusti, 2017 / 9:37 e m

   Tack, visst är hon duktig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?