12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Klassiskt linne med spets

Ett plagg som jag älskar att bära under kavaj är klassiskt linne med spets. Jag tycker det är otroligt snyggt att piffa upp en klassisk stil med antingen färg eller andra detaljer som spets.

Mitt senaste tillskott är spets linnet i silke från Rosemunde. Rosemunde är kända för sin eleganta och klassiska stil med spets, silke och cashmere. Tidlösa och lyxiga plagg som funkar till alla tillfällen. Är man sugen på linnen i spets så finns det linnet nedan som jag bär, som är ribbad. Och sen finns det en rad olika modeller, vill man ha tunnare band så finns det och vill man ha tjockare så finns även den varianten.

Jag beskriver min stil som klassisk med en twist. Jag älskar färg eller smycken som syns och jag bryter gärna av med något iögonfallande. För det mesta har jag alltid färg på naglarna, favoriten är röd men för att inte verka tråkig så byter jag färg lite då och då. Eller så kan det vara att jag kör på ett par skor i någon färg som sticker ut. Ofta är det pumps och skoälskare som jag är, så har jag en hel del pumps i olika färger. Vissa av pumpsen har jag inte använt på ett tag men jag vet att jag har dom ifall det är dags.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?