17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Konsekvensen av att hinna med.

  Konsekvensen av att hinna med.
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Konsekvensen av att hinna med.

Vi känner alla igen – det är så otroligt mycket man vill hinna med att göra. Saker man faktiskt måste göra och sådant man gör för att man ska må bra. Man jobbar, ska hämta/lämna barnen, laga mat, handla, träna, leva och njuta. Allt ska klaffa och man vill så himla mycket.

För att jag ska hinna med alla dom grejerna jag verkligen vill, så lägger jag upp veckans planering. Utan den hade det varit otroligt svårt för mig. Jag försöker träna minst 4 gånger i veckan och det är inte alltid så himla enkelt. Så fort jag har slutat jobba åker jag hem (oftast, men hinner inte alltid det och då har jag träningskläder i väskan) byter om till träningskläder och packar ner en matlåda till lillen. Hämtar upp lillkillen på dagis om mannen jobbar kväll och då får han matlådan i bilen. Visst låter det jobbigt men om jag ska vara ärlig så är det inte det. Lillen älskar att vara på Mini Sats som är barnpassningen. 1 dag i veckan tränar jag innan jag hämtar upp honom och då kör jag gym. Gör övrigt är jag inbokad på pass.

Det har blivit vår lilla grej, vi pratar om dagen som varit, sjunger och dansar påväg till träningen. Jag tror också att det är vad man gör det till. Visst blir konsekvensen att man inte hinner sitta och äta middag tillsammans. Men å andra sidan så gör vi annat roligt tillsammans och såklart äter vi middagar tillsammans men kanske inte lika ofta. Vi ser inte vår dag som ett hinder, känner vi för att åka iväg någonstans direkt efter förskolan så gör vi det. Samtidigt som jag planerar min vecka så kan jag också vara väldigt spontan av mig.

Vi har ju också den turen att vi får hjälp med vår lilla kille så att vi också kan få vår egentid. Den biten är otroligt viktig.

I förra veckan var vi spontana och åkte till Vellingeblomman direkt efter förskolan.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?