12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Kvalitetstid med min älskling

Idag blev det en massa kvalitetstid med min älskling, den minsta. Mannen jobba hela dagen så jag och lillen passa på att åka in till stan. Jag skulle nämligen fixa naglarna och han umgicks med moster. Därefter åkte vi över till mamma för att ära lunch. Dom hade en massa rester från påskmaten så det passade perfekt.

Efter maten vilade vi en stund framför en film. Sen åkte vi till Jägersro där det har varit tivoli hela påsken. Matteo älskar tivoli och det gör i och försig jag med, men nu mår jag bara illa. Han tvinga mormor att åka spökrundan med honom. Kvalitetstid med min älsklingKvalitetstid med min älsklingKvalitetstid med min älskling

Nu blir det lite mys med serier innan läggdags. Imorgon väntar första jobbdagen efter en härlig långledighet. Har varit skönt att vara ledig men det ska bli skönt med jobb också.

God Natt raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?