Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr

Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr

Jag får otroligt mycket frågor kring mina läppstift och vilka färger jag använder. Jag kommer att lägga in en ny kategori som heter läppstift. Där kommer man enkelt kunna hitta mina läppstift och även visa hur den ser ut på. Minst 2 gånger i veckan kommer jag tipsa om läppstift, både som jag själv använder men även nyheter. Verkar ju vara väldigt uppskattat det här med läppstift.

För några månader sen klickade jag hem några läppstift från Kylie Cosmetics. Jag var otroligt nyfiken eftersom där var så mycket snack om dessa. Min favorit: Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr. Färgen heter Okurrr och ni hittar den HÄR.

Jag älskar den cerise rosa färgen som ger en matt känsla samtidigt som jag tycker att den är long lastning. Väldigt enkel att applicera på utan att det kladdar. Så Koko kollektion är helt klart min favorit. Får visa er i ett annat inlägg flera läppstift från Kylie Cosmetics.

Jag har även testat Kylie Cosmetics läppstift som ni kan läsa mer om HÄR. Skrev lite om hur det funkar med tullen för den får man betala till. Så glöm inte att man betalar till tullen iefterhand.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?