12   83
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr

Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr

Jag får otroligt mycket frågor kring mina läppstift och vilka färger jag använder. Jag kommer att lägga in en ny kategori som heter läppstift. Där kommer man enkelt kunna hitta mina läppstift och även visa hur den ser ut på. Minst 2 gånger i veckan kommer jag tipsa om läppstift, både som jag själv använder men även nyheter. Verkar ju vara väldigt uppskattat det här med läppstift.

För några månader sen klickade jag hem några läppstift från Kylie Cosmetics. Jag var otroligt nyfiken eftersom där var så mycket snack om dessa. Min favorit: Kylie Cosmetics – Koko Kollection Matte lipstick Okurrr. Färgen heter Okurrr och ni hittar den HÄR.

Jag älskar den cerise rosa färgen som ger en matt känsla samtidigt som jag tycker att den är long lastning. Väldigt enkel att applicera på utan att det kladdar. Så Koko kollektion är helt klart min favorit. Får visa er i ett annat inlägg flera läppstift från Kylie Cosmetics.

Jag har även testat Kylie Cosmetics läppstift som ni kan läsa mer om HÄR. Skrev lite om hur det funkar med tullen för den får man betala till. Så glöm inte att man betalar till tullen iefterhand.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?