7   103
183   558
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Lampor till alla rum

I samarbete med lamp24.se

Är det något jag älskar så är det fina lampor. Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta lampan, men på lamp24.se hittar du lampor för alla tillfällen och alla rum. Även utomhus om man så önskar. Finns lampor i alla prisklasser och även dyrare design lampor om ma vill ha det. Fina lampor i ett hem gör otroligt mycket för miljön.

Så fort vi är klara med vårt trädäck så kommer jag att investera i fina lampor för utomhus. Allt tar så himla lång tid att få iordning kring hemmet. Vi har en jätte liten lampa som hänger på väggen men jag vill ha något lite mer snyggare och coolare. Några som jag fastna för, är utomhuslamporna nedan, så fina utomhuslampor. Så himla smart att man även kan ha växter i om man så önskar. Hos oss skulle det räcka med två sådana stora lampor. Dessutom är det perfekt ljus och lagom för utomhus bruk.

Inomhus har jag detaljer i koppar och lamporna nedan hade passat perfekt till min inredning. Jag blandar koppar och silver, men hur fin är inte denna hälften koppar hälften vit. Påminner väldigt mycket om min Tom Dixon Copper Shade, fast mycket billigare.

Det enda stället jag saknar lampa är i hallen och sovrummet. I hallen skulle jag behöva en enkel lampa som inte hänger ned, något lite mer diskret. I sovrummet har jag däremot inte bestämt mig exakt vilken typ av lampa jag skulle vilja ha. Men eftersom jag inte har så mycket grejer i sovrummet så kan jag tänka mig att ha en större och lite coolare lampa. Behöver inte vara en taklampa i sovrummet utan man kan även hänga den på väggen som lampan nedan. Och för att göra det lite coolare så kan man ha en sådan på ena sidan och en vanlig bordslampa på andra sidan. På så vis bryter man det här med att ha två likadana lampor på sängborden. Jag gillar att vara kreativ och kombinera olika stilar. Det får ju inte vara för mycket så att det blir kaka på kaka och att där inte är någon röd tråd.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?