1   91
15   192
21   211
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Lampor till alla rum

I samarbete med lamp24.se

Är det något jag älskar så är det fina lampor. Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta lampan, men på lamp24.se hittar du lampor för alla tillfällen och alla rum. Även utomhus om man så önskar. Finns lampor i alla prisklasser och även dyrare design lampor om ma vill ha det. Fina lampor i ett hem gör otroligt mycket för miljön.

Så fort vi är klara med vårt trädäck så kommer jag att investera i fina lampor för utomhus. Allt tar så himla lång tid att få iordning kring hemmet. Vi har en jätte liten lampa som hänger på väggen men jag vill ha något lite mer snyggare och coolare. Några som jag fastna för, är utomhuslamporna nedan, så fina utomhuslampor. Så himla smart att man även kan ha växter i om man så önskar. Hos oss skulle det räcka med två sådana stora lampor. Dessutom är det perfekt ljus och lagom för utomhus bruk.

Inomhus har jag detaljer i koppar och lamporna nedan hade passat perfekt till min inredning. Jag blandar koppar och silver, men hur fin är inte denna hälften koppar hälften vit. Påminner väldigt mycket om min Tom Dixon Copper Shade, fast mycket billigare.

Det enda stället jag saknar lampa är i hallen och sovrummet. I hallen skulle jag behöva en enkel lampa som inte hänger ned, något lite mer diskret. I sovrummet har jag däremot inte bestämt mig exakt vilken typ av lampa jag skulle vilja ha. Men eftersom jag inte har så mycket grejer i sovrummet så kan jag tänka mig att ha en större och lite coolare lampa. Behöver inte vara en taklampa i sovrummet utan man kan även hänga den på väggen som lampan nedan. Och för att göra det lite coolare så kan man ha en sådan på ena sidan och en vanlig bordslampa på andra sidan. På så vis bryter man det här med att ha två likadana lampor på sängborden. Jag gillar att vara kreativ och kombinera olika stilar. Det får ju inte vara för mycket så att det blir kaka på kaka och att där inte är någon röd tråd.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?