Långa fransar utan fransförlängning

Vet ni vad. Nu har jag fått väldigt mycket frågor om mina fransar och här kommer ett tips på hur du får långa fransar utan fransförlängning.

Jag har sedan tidigare under en längre period haft fransförlängning men efter graviditeten började mina ögon att klia. Det tog ett tag innan jag bestämde mig för att inte fortsätta fixa dom. Då fick jag ett tips om att testa Xlash ögonfransserum (som ni hittar HÄR -adlink) och det gjorde susen för mina fransar. Det tog ca 2 månader innan jag började se resultat och nu är dom super fina. Jag tar Xlash typ varje 3:e dag för att underhålla dom och det funkar perfekt.

Jag själv köper den som är på 6 ml och den håller i ca 8 mån. Har precis klickat hem en ny och sist jag beställde var i höstas. Just nu hittar ni den på 6 ml för rabatterat pris 599:- istället för 699:- klicka HÄR (adlink) Slår man ut 599:- på 8 månader så blir det 75:- och bygger man fransar får man betala betydligt mycket mer. 

Man kan testa den på 3 ml och då kostar den 399:- istället för 499:- klicka HÄR (adlink)

Detta är mitt absoluta bästa tips på hur du får långa fransar utan fransförlägning. Kan vara värt att testa om man exempel inte klarar av att ha fransförlägning. 

Följ:

6 Kommentarer

 1. 13 augusti, 2017 / 12:17 e m

  That is such a good idea! Will keep in mind when I get a fringe 🙂

  Tatyana x
  LAFOTKA

 2. 15 augusti, 2017 / 6:57 e m

  You look so beautiful! You have the most perfect skin ever.

  Xo Alison

  • Anna
   Författare
   15 augusti, 2017 / 10:07 e m

   Oh thnx darling you are so sweet

 3. 28 augusti, 2017 / 8:24 f m

  Så fiina dem är. Måste prova detta själv!

  • Anna
   Författare
   29 augusti, 2017 / 9:36 e m

   Du måste testa den om du vill ha längre fransar.

 4. 3 september, 2017 / 9:22 e m

  Obsessed with this red jacket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.