39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling.

Under förra veckans fotografering bar jag ett läppstift från Dior. Jag älskar Rouge Dior läppstift, då de ger en riktigt fin nyans samt att den är återfuktande. Man får en otroligt fin nyans samt glans.

För att ni ska kunna hänga med i min värld full av läppstift så har jag gjort en egen kategori – läppstift där ni kan kika in och inspireras.

Färgen är helt fantastisk och visst har jag vissa läppstift som liknar varandra. Men jag tycker ändå att konsistensen på alla är helt olika. Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling går åt en intensiv hallon rosa färg, älskar älskar denna färgen.

Ni hittar Rouge Dior Nr 775 HÄR (adlink).

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?