Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   205
11   259
20   386
50   374
17   408

Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling.

Under förra veckans fotografering bar jag ett läppstift från Dior. Jag älskar Rouge Dior läppstift, då de ger en riktigt fin nyans samt att den är återfuktande. Man får en otroligt fin nyans samt glans.

För att ni ska kunna hänga med i min värld full av läppstift så har jag gjort en egen kategori – läppstift där ni kan kika in och inspireras.

Färgen är helt fantastisk och visst har jag vissa läppstift som liknar varandra. Men jag tycker ändå att konsistensen på alla är helt olika. Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling går åt en intensiv hallon rosa färg, älskar älskar denna färgen.

Ni hittar Rouge Dior Nr 775 HÄR (adlink).

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?