10   183
18   332
48   371
17   405
31   387
18   326
23   346
24   443
25   413
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Lendify kopplar ihop investerare och låntagare

– Lendify kopplar ihop investerare och låntagare i samarbete med Lendify –

Det här med låna pengar är ett stort ämne och alla har någon gång eller kommer någon gång att låna pengar. Att låna pengar från varandra har vi alltid gjort. Vissa lånar av vänner andra lånar av banker. Ett lån är ändå ett lån. Sätt dig ner och se över din ekonomi. Har du en massa onödiga och olika lång med skyhög ränta så tänkt efter. Lendify ligger bakom den briljanta idén som gör det möjligt att skära bort onödiga mellanhänder och sänka kostnaderna. Allt för att underlätta för sina kunder.

Sveriges största marknadsplats

Lendify är Sveriges största marknadsplats för lån. Via deras digitala plattform kopplar dom samman investerare och låntagare på ett säkert och smidigt sätt. Allt detta sker via deras plattform där du registrerar dig. På grund av den smarta digitalisering så har dom möjlighet att dra ner på alla onödiga kostnader som gör att de kan konkurrera mot bankerna.

Vad Lendify också erbjuder är privat till konkurrenskraftiga räntor. Privatlån enkelt och smidigt.

Idag sitter väldigt många med flera olika lån med sky höga räntor. För att sänka kostanden så är det smidigaste att ha alla lån samlade på ett och samma ställe. Man ska verkligen tänka sig igenom när man tar lån och vad man ska använda pengarna. Gör ett smart val och tänk igenom vad du behöver pengarna till. Ska du samla dina lån där du har skyhöga räntor så är det ett smart val. Du väljer själv hur mycket du ska amortera och du kan enkelt använda deras digitala tjänst för att räkna ut.

Lendify vill utmana bankerna och modernisera lånbranchen. Du ansöker enkelt och smidigt via deras hemsida. Om du vill investera så finns det möjlighet till det också. Hela ansökan görs smidigt via deras hemsida.

Lendify kopplar ihop investerare och låntagare

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?