Let´s glow with Carita – Fluide de Beauté 14 Pailleté

Det här med lyxiga skönhetsprodukter är verkligen min grej, mitt senaste tillskott är den här fantastiska oljan med guldskimmer från Carita – Fluide de Beauté 14 Pailleté. Oljan kan du använda i ansiktet, kropp och hår, den verkar djupt närande och motverkar torrhet. Den ger ett underbart guldskimmer och doftar ljuvligt milt av citrus. En riktig multifunktionell produkt 🙂

Jag använde den här om dagen då jag hade klänning och bara ben. Blev super snyggt på benen då man fick glans och fukt samt lite guldskimmer. Man kan använda den i håret och det har jag ännu inte testat, men kan tänka mig att det är super snyggt på sommaren med lite skimmer i håret.


Klicka på bilden nedan så kommer ni till produkten (affiliate länk) eller klicka HÄR så hittar ni den skimrande. 

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.