Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
8   82
28   199
22   246
19   306
20   267

Livet som mamma & influencer

Hej raringar.

Sitter vid datorn och fixar med lite jobb. Livet som influencer 🙂 Och jag älskar det. Den minsta sover och den stora kollar på film. Matteo kommer vara på förskola tis- tors under tiden jag är föräldraledig och då tänkte jag passa på att få lite jobb gjort. Men jag ska också så småningom komma igång med träningen. Såfort jag lämnar av honom på förskolan kommer jag att åka iväg till träningen. Sats har dessutom barnpassning vilket är guld värt. Det är den enda anledningen varför jag tränar där, pga deras barnpassning.

Men nu är Matteo så stor så han förstår att jag har lite grejer att fixa. Tycker det är så skönt att han är så stor att han faktiskt klarats det mesta själv och förstår mycket.

Ska göra mig klar för att åka iväg och träffa Maria en snabb runda. Vi ska fota outfit bilder.

Ha en underbar söndag fina ni.

Livet som mamma & influencer

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?