12   121
39   224
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Livsnjutare i Stockholm

Snacka om att denna Måndagen bara swishade förbi. Blev en lång och intensiv dag. Idag orkade vi inte laga mat utan bestämde istället att vi skulle köpa hem sallad. Kändes skönt att slippa stressa med maten även om vi fick laga maten mot kvällen för att kunna ta med matlåda imorgon. Men när man ska till gymmet nästan direkt när man kommit hem så är man inte sugen på att laga mat. Men både träningen och matlagningen blev fixade till slut med hjälp av team work.

Har ju inte hunnit bjuda på alla godbitar från Stockholm. Vi njöt verkligen av alla dagarna och passade på att sova ut. Riktiga livsnjutare ❤️. Jag gillar Stockholm som storstad och trivs väldigt bra där, men skulle faktiskt inte vilja bo där. Känns alldeles för stort och stressigt.

Vi bodde på Hotell Xpress Stockholm som ligger mitt i stan bredvid central stationen. På morgonen gick man ner och hämtade sin frukost, super smidigt när man ville sova ut som vi.

Var inte mycket aktiviteter för som små mitt i stan. Men vi passade på att stanna till i leksaksbutiker så lillen skulle få busa och leka av sig. Åhléns hade dessutom en barndag på lördag med massor av aktiviteter för barn som var roliga.

Vi fiskade på ett super mysigt ställe som heter Vete-katten. Allt var så himla gott, vi valde att byta ut kaffe mot bubbel. Helt perfekt ?

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?