10   97
11   159
10   160
24   190
21   198
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden

I samarbete med Loddo har jag fått chansen att testa deras prenumerationsbox.

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden när jag fasta i trafiken för någon dag sen. Påväg hem från jobb var det en olycka på motorvägen och jag fastnade i trafiken. Hungrig och irriterad. Sen kom jag på att jag hämtat ut min box dagen innan men glömt den i bilen. Ni kan ju gissa hur glad jag blev 🙂 Därav en tom flaska och bar på bilden. Sen så la jag märke till min lilla tjuv ( 2årig son) som älskar soppa och tog linssoppan.

Prenumerera på Loddo.se och använd koden am17 så får ni 10% på första köpet.

Boxen kostar 99:- och levererats varannan månad, värdet är mellan 200:- till 300:-

Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?