13   147
17   179
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden när jag fasta i trafiken för någon dag sen. Påväg hem från jobb var det en olycka på motorvägen och jag fastnade i trafiken. Hungrig och irriterad. Sen kom jag på att jag hämtat ut min box dagen innan men glömt den i bilen. Ni kan ju gissa hur glad jag blev 🙂 Därav en tom flaska och bar på bilden. Sen så la jag märke till min lilla tjuv ( 2årig son) som älskar soppa och tog linssoppan.

Prenumerera på Loddo.se och använd koden am17 så får ni 10% på första köpet.

Boxen kostar 99:- och levererats varannan månad, värdet är mellan 200:- till 300:-

Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?