4   92
29   165
37   215
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden

Loddo septemberboxen blev räddaren i nöden när jag fasta i trafiken för någon dag sen. Påväg hem från jobb var det en olycka på motorvägen och jag fastnade i trafiken. Hungrig och irriterad. Sen kom jag på att jag hämtat ut min box dagen innan men glömt den i bilen. Ni kan ju gissa hur glad jag blev 🙂 Därav en tom flaska och bar på bilden. Sen så la jag märke till min lilla tjuv ( 2årig son) som älskar soppa och tog linssoppan.

Prenumerera på Loddo.se och använd koden am17 så får ni 10% på första köpet.

Boxen kostar 99:- och levererats varannan månad, värdet är mellan 200:- till 300:-

Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen Loddo septemberboxen 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?