LÖRDAGSMYS & ÅNGEST

Hej raringar

Gårdagens lördagsmys slutade i halv ångest. Blev lite väl mycket av det goda. Även fast jag tycker att man absolut inte ska ha ångest över vad man har ätit, då man ska njuta av livet. Men ibland är det lättare sagt än gjort. Man kan pratar hur mycket man vill men man kan inte styra sina känslor.

Men däremot är det en ny dag idag och det är inte lönt att ha ångest över gårdagen. Mannen och jag har fått sovmorgon då lillkillen sovit hos farföräldrarna. Vi tänkte passa på att ta en kaffe i sängen och sedan blir det gymmet. Man går helt enkelt köra lite hårdare på gymmet istället.

Även fast det är skönt att lite då och då vara barnfria så saknar man den lilla busungen. Han ger så mycket glädje på morgonen även fast man ibland vill ta en kudde över huvudet. Han vår lilla son är en riktigt liten charmör. Igår hade jag med honom till Mini Sats (barnpassningen på Sats) och för första gången på ett tag så gick det hur bra som helst. Så nu känns det bra och man kan vara effektiv med träningen, annars måste alltid en av oss passa lillen medan den andra tränar och allt det tar sin tid.

Ha en trevlig söndag raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.