LORÉAL X BALMAIN 647 Urban Safari läppstiftet

Här kommer det 2:a Loréal X Balmain 647 Urban Safari läppstiftet som jag klickade hem härifrån (klick adlink). Denna färgen går mer åt nude fast mer ljusrosa än brun. Och är inte alls glittrig som den förra färgen 356 Confidence som jag bloggat om här. Läppstiften kostar 149:- och känns som ett helt okej pris för ett design samarbete.

LORÉAL X BALMAIN 647 Urban Safari läppstiftet

LORÉAL X BALMAIN 647 Urban Safari läppstiftet LORÉAL X BALMAIN 647 Urban Safari läppstiftet LORÉAL X BALMAIN 647 Urban Safari läppstiftet

Veckans bloggtema är design samarbeten. Både Loréal och H&M har designsamarbeten och ovan bär jag smycken och blus från Erdem X H&M samarbetet som jag även bloggat om tidigare. Men alltså nu vet jag inte om det bara är jag men örgängen med clips. Jag tycker det gör så himla ont och efter en tid så måste jag ta av dom för att vila örat. Får ni också ont när ni har clips?

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.