12   128
28   175
14   213
27   200
31   273
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

LORÉAL X BALMAIN

Äntligen äntligen har jag hittat vart man kan få tag på läppstiften som Loréal x Balmain har tagit fram. Lanseringen sker idag klockan 08.00 så passa på klicka hem dina favoriter HÄR (adlink) eller på bilden nedan. Där kommer finnas 12 färger och ni hittar dom på bilden nedan. Går bra att klicka på bilden med.

Nu ska jag fixar mig en kopp kaffe och invänta lanseringen. Ska klicka hem några favoriter. Idag väntar nämligen en fullspäckad dag. Ska snart åka iväg och väga mig hos Kicki på Viktväktarna, det var ett tag sen jag var där. Jag har inte gått upp i vikt utan hållit mig på samma men nu är det dags att ta mig själv i kragen. Sen ska vi åka iväg till Småland för 60 års fest och träffa hela familjen och alla kusiner. Ska bli så himla skoj.

Nä men hörni, nu måste jag rusa.

Trevlig lördag raringar

LORÉAL X BALMAIN

Loréal x BalmainLoréal x Balmain

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?