Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
6   72
28   196
22   246
19   306
20   267

Lyckligare kan ingen vara.

Lyckligare kan ingen vara hade smygpremiär idag, och Maria fick inbjudan. Hon frågade mig om jag ville följa med och jag som älskar filmer tackar såklart inte nej. Våra killar skulle följa med oss men drog ur sig i sista minuten.

Lyckligare kan ingen vara är en svensk film och jag personligen hade inte höga förväntningar. Men filmen var väldigt bra.

Den handlar om att kärlek kan vara svårt och i filmen finns även ett budskap. Vill inte avslöja för mycket då den snart har premiär. Mitt tips är att man går och tittar på den med sin partner. Man får sig en tankeställare och man vet väldigt snabbt vart man själv står.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?