39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Lyckligare kan ingen vara.

Lyckligare kan ingen vara hade smygpremiär idag, och Maria fick inbjudan. Hon frågade mig om jag ville följa med och jag som älskar filmer tackar såklart inte nej. Våra killar skulle följa med oss men drog ur sig i sista minuten.

Lyckligare kan ingen vara är en svensk film och jag personligen hade inte höga förväntningar. Men filmen var väldigt bra.

Den handlar om att kärlek kan vara svårt och i filmen finns även ett budskap. Vill inte avslöja för mycket då den snart har premiär. Mitt tips är att man går och tittar på den med sin partner. Man får sig en tankeställare och man vet väldigt snabbt vart man själv står.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?